De här uppdragen utför vi med drönare

DJI_0060.jpg

rörlig bild

Med hjälp av drönare kan filmproduktioner bokstavligt talat lyftas till nya höjder. Att utnyttja drönarens kapacitet till fullo för att få det mest enastående resultatet är något Spectral Productions alltid strävar efter.

X5S-Kameran filmar upp till 5.2K i Apple ProRes eller CinemaDNG. Se utrustning

DJI_0341.jpg

Stillbild

Drönare har gjort det möjligt att fånga bilder som tidigare bara var möjliga med flygplan eller helikopter, till något mycket mer överkomligt. Med det sagt krävs fotfarande god vetskap kring utrustning, kamera och fotografi samt erfarenhet för att uppnå bästa resultat. 

X5S-kameran som används tar stillbilder på 20.8 Megapixlar. Se utrustning 

konstruktionsexempel.PNG

2d- och 3d-mappning

2d- och 3d-mappning är en mycket relevant teknologi för att projektera och analysera mark och fastighet. Stora områden kan snabbt fotograferas av och ge värdefull information inför beslutsfattande i projekt. Spectral Productions besitter goda kunskaper i insamlandet av underlag samt sammanställningen av bilder.

Drönare är även effektiva att använda för att skapa vybilder av projekt och byggen genom att fotografera område eller tomt och sedan komplettera bilden med huskroppar eller liknande för att skapa prospektdokument eller dylikt. 

DJI-Inspektion-Vattentorn_.jpg

Inspektion

Spectral Productions har möjlighet att utföra inspektionsuppdrag på platser som annars är svåråtkomliga eller farliga att nå. Med hjälp av drönare är det enkelt att få en snabb överblick av objektet och utröna om ytterligare arbete behövs.  Inspektionen kan antingen ske på plats med live video feed eller sparas ned och skickas över till beställare för genomgång. 

Hemsida -18.jpg

Utbildning

Spectral Productions har goda kunskaper om DJIs produktutbud av drönare samt rådande lagar och regler för att operera drönare i Sverige. Om du så har en enkel fråga eller är ute efter en mer grundlig utbildning kontakta oss gärna.